OVER ANNABIS

Annabis is en cosmetisch bedrijf gevestigd in Tsjechie. Het bedrijf houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en productie van hoge kwaliteit hennep producten en voedingssupplementen.

Onze producten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en langdurende relaties met medische en cosmetische experts en onze klanten gebruiken cannabis producten voor een breed scala aan behoeften met buitengewone resultaten. Hoge specialisatie, professionaliteit en een intensieve orientatie op klanten heeft geresulteerd in een dynamische ontwikkeling van het bedrijf en de plaats die wij innemen binnen de marktleiders. Een integraal onderdeel van ons bedrijf is het minimaliseren van de gevolgen voor het milieu.

Arthrocann Annabis
Arthrocann Annabis

Kennis

Onze know-how is gebaseerd op het benutten van de geneeskrachtige eigenschappen van hennep en andere natuurlijke werkzame stoffen. Hennep is bekend om zijn anti-inflammatoire, genezende, antibacteriële en antivirale effecten. Het helpt ook bij het omgaan met een groot aantal veel voorkomende ziekten en aandoeningen en brengt zeer snel verlichting wanneer het plaatselijk aangebracht wordt in de vorm van tinctuur of zalf. Het heeft bewezen zeer efficiënt te zijn bij de behandeling van leefstijl en leeftijd-gerelateerde aandoeningen en ziekten. In tegenstelling tot veel klassiekers, heeft deze natuurlijke geneeskunde geen enkele schadelijke bijwerkingen.
Psychoactieve stoffen zijn niet aanwezig in de gecertificeerde technische henneprassen die we gebruiken voor cosmetica productie. Onze bereidingen van deze hennep rassen zijn volkomen veilig en er is geen reden om bang te zijn voor verslavende stoffen en de gevolgen voor de gezondheid.

Innovatie en ontwikkelingsproces

Dankzij de populariteit van onze producten in de markt, brieden wij ons assortiment voortdurend uit. Onze aandacht is dan ook gericht op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Innovaties zijn de belangrijkste factor van ons succes. Onderzoeksactiviteiten worden beveiligd door een team van ervaren professionele onderzoekers, in samenwerking met partner bedrijven, onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten in de Tsjechische Republiek en het buitenland. Certificeringen en het testen van nieuwe producten wordt uitgevoerd onder het beschermheerschap van geaccrediteerde laboratoria.

Productie methode

Onze productie vindt plaats binnen de Europese Unie en in een gecertificeerd laboratorium. Het laboratorium is houder van het ISO 9001: 2008 certificering, evenals de GMP-certificaat voor een fabrikant van geneesmiddelen voor menselijk gebruik. Ook hebben wij volledige accreditatie van de dopingcontrole inspectie. Kwaliteitstoezicht is de centrale focus bij het productieproces. Het doel van al onze processen is om de markt te voorzien van een product van een passende kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. Wij richten ons niet alleen op de inspectie van het eindproduct, maar ook op het testen van grondstoffen, wij voeren controle uit op de verpakkingen en het productieproces. Alle werknemers in het productieproces worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van hygiëne, veiligheidsvoorschriften en productieprocessen.

Visie/missie

robin-kazik-c
“Onze missie is om de hoogste kwaliteit hennep producten op de markt te brengen en zo de kwaliteit van leven van onze klanten te verhogen.”

Robin Kazik, Ph.D. Annabis founder CEO

Waarden

  • Respect voor de individu en onze concurrentie
  • Alle aandacht gericht op onze klant
  • Superieur in alles wat we doen

Wij focussen onze aandacht voornamenlijk op research en ontwikkeling. Innovatie is de sleutel van ons succes. Research activiteiten worden uitgevoerd door een team ervaren onderzoekers in samenwerking met aangesloten partners, research instituten en universiteiten in Tsjechie en het buitenland.