Onnodig te zeggen dat hennep uitstekende effecten heeft op de huid. Hennepolie wordt gewonnen uit de zaden van de plant en smeert, kalmeert en verzacht de huid aanzienlijk en werkt ontstekingsremmend. Het verlicht een groot aantal huidproblemen, van atopisch eczeem tot psoriasis, en zorgt zachtjes voor een zeer droge en gebarsten huid.

Laten we eens kijken wat we hebben verbeterd:

BALCANN BIOLOGISCHE HENNEPZALF + EIKEN BOOMSCHORS, zoals de naam al doet vermoeden, hebben we extract van eikenbast aan de originele formule toegevoegd. Eikenschors bevat tal van voedingsstoffen, waaronder vitamine B12, ijzer en kalium. Het bevat ook tussen 10 en 20% tannine. Deze tannines worden beschouwd als zeer gunstig voor onze huid vanwege de antiseptische, samentrekkende en ontstekingsremmende eigenschappen. Panthenol is een ander nieuw ingrediënt dat we hebben gebruikt om deze zalf te verrijken. Het heeft uitstekende regeneratieve, verzachtende en hydraterende effecten. Het is ook uitstekend geschikt voor de gevoelige huid en voor het verzachten van acute irritatie.

Deze 100% natuurlijke hennepbalsem is ook ideaal voor de behandeling van babyhuidjes in het luiergebied. Het laat de kinderhuid verzacht, zacht en diep gehydrateerd. Het werkt ook effectief op een droge huid op de ellebogen, knieën of hielen. Daarom kan dit product worden gebruikt voor een breed scala aan problemen; het is een must-have!

DOLORCANN BIOLOGOSCHE HENNEPZALF + MENTHOL, we hebben deze balsem verrijkt met twee nieuwe ingrediënten. Met menthol en een snufje capsaïcine (extract van Spaanse peper). Deze twee ingrediënten zorgen voor meer verlichting en ontspanning tijdens spiervermoeidheid en musculoskeletale aandoeningen. Het draagt ​​effectief bij aan een snelle verlichting van spierspanning en stijfheid door massage. De balsem verspreidt zich goed, zelfs een kleine hoeveelheid behandelt een groot deel van de huid. Deze hennepbalsem is zeker het proberen waard.