Lippen zijn in elk seizoen een zeer gestresst onderdeel van ons gezicht. Ze hebben geen eigen vetlaag, dus zorg voor hen intensiever, vooral in de winter. Bovendien zijn ze erg gevoelig en weerspiegelen ze vaak ons ​​ongemak. Droge en gebarsten lippen zijn niet prettig, of je nu een vrouw of een man bent. Let bij het kiezen van een balsem vooral op de samenstelling en op het laagste aandeel water.

Laten we eens kijken naar het beste van wat Lipsticann bevat:


Bijenwas
heeft geweldige eigenschappen! Het is rijk aan vitamine A, heeft uitstekende antiseptische en antioxiderende eigenschappen, en wat belangrijk is, voedt diep en hydrateert. Dankzij dat het sneller fijne lippen regenereert, geneest het kleine verwondingen en desinfecteert. Het is een geweldige hulp in de winter, wanneer het een waterdichte film op de huid creëert en daardoor door de gebruiker tegen vorst en wind beschermt.

Karitéboter is een natuurlijk wonder vol vitamine A, E, F en je kunt er ook onverzadigde vetzuren in vinden. Dankzij deze voedingssamenstelling verzorgt de huid actief, regenereert en voedt deze intensief. Karitéboter ondersteunt ook de productie van collageen en verhoogt zo de elasticiteit en soepelheid van de lippen. Het helpt het verouderingsproces te vertragen, vergrendelt het vocht van de huid en ondersteunt zo de genezing van de gebarsten huid van de lippen.


Hennepolie en hennepzaad extract,
“het groene goud” met veel verbluffende eigenschappen. Het harmoniseert de conditie van de huidcellen, brengt het vocht inbrengende, lipiden- en pH-evenwicht in evenwicht en herstelt de natuurlijke beschermende microfilm. Dankzij het vitamine E-gehalte beschermt het de huid tegen externe invloeden en tekenen van veroudering. Daarom regenereert, smeert, kalmeert, verzacht de huid en verhoogt de weerstand.

Geef je lippen een zachte peeling

Zoete peeling: Meng suiker en honing in een kleine kom en warm de pasta voorzichtig op in stoom of magnetron. Masseer zachtjes lippen ermee.


Gezouten peeling:
Hier hebben we wat olijfolie en zeezout nodig. Door ze samen te mengen, ontstaat een pap die gemakkelijk de ruwe huid van de lippen verwijdert. Welke peeling je ook kiest, onthoud – nadat het altijd belangrijk is om je lippen te hydrateren. Overdrijf het niet met slijtage, behandel het eenmaal, maximaal twee keer per week.