Hennepolie hydrateert de hoofdhuid en het haar. Gezond haar moet goed worden gehydrateerd en regelmatig worden onderhouden. Een van de voordelen van hennepolie is de hydratatie-eigenschappen. Deze voorkomen overmatig vochtverlies en bevorderen de opname van vocht in de hoofdhuid. Dankzij de gemakkelijke absorbeerbaarheid laat het geen vettige laag achter op de hoofdhuid en het haar.
Hennepolie bevordert ook de haargroei. Het doet dit dankzij het gehalte aan omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren, die nodig zijn voor de groei van sterk en gezond haar. De olie verbetert ook de bloedcirculatie in de hoofdhuid, waardoor het haar voldoende wordt gevoed om tot schoonheid te groeien.
Hennepolie versterkt het haar om te voorkomen dat het haar breekt. Als haarbreuken vaak voorkomen, is dit zeker niet prettig. Dit gebeurt meestal wanneer het haar en de hoofdhuid te droog worden. Als gevolg hiervan wordt het haar zwakker en gemakkelijker beschadigd. Hennepolie heeft het vermogen om een ​​natuurlijke haarstructuur te behouden en de hoofdhuid te voeden, waardoor het haar sterker en moeilijker te breken is.

Probeer onze hoogwaardige hennepcosmetica voor je haar

Natuurlijke hennepshampoo Bodycann is ideaal voor dagelijkse haarverzorging. Het bevat extra zachte wasmiddelen die geschikt zijn voor de gevoelige huid die gevoelig is voor eczeem en psoriasis. Kruidenextracten samen met hennepolie helpen de huid te kalmeren en regenereren, waardoor het haar gezond en glanzend blijft. Panthenol heeft een gunstig effect op de kwaliteit en de groei van het haar en verbetert het uiterlijk. Bodycann Shampoo bevat: hennepzaadolie, arganolie, 19 kruidenextract, sandelhout, lavendel, ceder.

Het tweede product voor je haar is Cannol, een hoogwaardige 100% natuurlijke hennepolie met 99,4% hennepingrediënten. Het heeft een hoog gehalte aan essentiële onverzadigde vetzuren Omega 3-6, vitamine A, B1, B2, B6, C, E, fytosterolen, fytine en een aantal belangrijke mineralen. Je kunt het rechtstreeks op de haarwortels aanbrengen en je haar in een handdoek wikkelen. Uit voorzorg kunt u de olie elke keer dat u uw haar wast gebruiken. Giet je normale shampoo in je handpalm en voeg ongeveer drie druppels Cannol olie toe, was je haar en spoel grondig. Cannol bevat: hennepolie en hennepzaadextract, mandarijn clementine schilolie, grapefruit schilolie, olijfolie.

Vertrouw op de kracht van hennep!