Deze gel met hennepolie en hennepextract heeft een zeer positief effect op de geïrriteerde huid. De eikenschors bevat tal van voedingsstoffen, waaronder vitamine B12, ijzer en kalium. Het bevat ook tannine overal van 10 tot 20%. Deze tannines worden beschouwd als zeer gunstig voor onze huid vanwege de antiseptische, samentrekkende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Balcann eiken schors gel bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze zeer effectief zijn bij gebruik op de huid met een neiging tot irritatie, huidscheuren en aambeienhuid. We kunnen onze favoriete en bewezen gel overal mee naar toe nemen en hoeven geen tijd te besteden aan het voorbereiden van een bad. Deze gel helpt ook om overmatig zweten van de voeten en mycosen te voorkomen. Het helpt ook bij eczeem, insectenbeten, kleine brandwonden en kan zelfs het uiterlijk van rimpels verbeteren.

Last but not least, kunnen we deze gel aanbevelen als een ideaal product voor het kalmeren van geïrriteerde huid na het zonnebaden. De huid kalmeert comfortabel, zonder vettig effect vanwege de consistentie van de gel.

TIP: Bewaar de gel in de zomer in een koelkast en wrijf hem zachtjes wanneer nodig.

Selectie van de meest effectieve ingrediënten:

 • Hennepextract en hennepzaadolie
 • Eiken schors extract
 • Aloë vera
 • D-panthenol
 • Paardekastanje
 • Wilhelm Virginia
 • Stekelige breedbladige
 • Kamille
 • Tea tree olie
 • Ginkgo
 • Kruidnagel
 • Allantoïne
 • Colloïdaal zilver