We zijn inmiddels in mei aanbeland en deze maand kun je ons bezoeken in Polen, Krakau. Eerst bij KANABA FAIR, waar u zult genieten van een aangename sfeer. De missie van dit evenement is het promoten en ontwikkelen van de cannabismarkt. “Cannabis is de enige plant die ons kan dienen als voedsel, brandstof, materiaal voor kleding, papier, hulp bij het bouwen van een huis of het bouwen van een auto. Cannabis kan in de meeste industrieën en ook in de geneeskunde worden gebruikt. Op dit moment gebruiken we echter nog maar een klein deel van deze krachtige plant. Onze missie is om het te veranderen! “Het evenement vindt plaats op de Zoo Market op 11 en 12 mei. Zie je daar!

Meer info: http://kanabafair.com/en/

Slechts een week later, 18 – 19 mei. er is een INTERNATIONAAL FARMACEUTISCH HANDELSBEURS- EN VEILIG THERAPIECONGRES. Dit evenement is voor medische en farmaceutische professionals en studenten. Het evenement richt zich op effectieve farmacotherapie voor ouderen, behandeling en veilige therapie, het gebruik van biologische geneesmiddelen, hennepgeneesmiddelen en andere.

Meer info: https://pharmacyshow.pl/the-congress/

Op beide evenementen zullen we u graag onze eersteklas natuurlijke en biologische hennepcosmetica presenteren. De meeste van onze hennepcosmetica dragen het CPK-certificaat uitgegeven door KEZ o.p.s. – de eerste Tsjechische geaccrediteerde controle- en certificeringsorganisatie voor natuurlijke en biologische cosmetica.