Conventionele cosmetica werkt goed, net als de natuurlijke. Dus waarom een ​​extra stap nemen en meer betalen voor natuurlijke of biologische cosmetica?

Wanneer we natuurlijke cosmetica van dichterbij bekijken, komen we erachter dat er een aanzienlijk verschil is. Het doet er toe, omdat gezondheid het belangrijkste is dat men heeft. In tegenstelling tot de reguliere cosmetica, bevat de natuurlijke cosmetica geen schadelijke stoffen die uw gezondheid kunnen schaden bij langdurig gebruik. Deze schadelijke stoffen blijven niet alleen op het oppervlak van uw huid, maar kunnen ook schadelijker zijn voor uw lichaam. Tijdens het productieproces is de producent niet verplicht om een ​​natuurlijke substantie te gebruiken, daarom worden vaak synthetische stoffen gebruikt.

Het is begrijpelijk dat de synthetische gemodificeerde stoffen veel goedkoper zijn en voor de cosmetische industrie zeer gunstig. Ze zullen je geen kwaad doen; aan de andere kant zullen ze ook niet helpen. Silicium bijvoorbeeld, dat je in bijna elk product aantreft, geeft je een verkeerde indruk van een gladde huid. Het zijn niet alleen siliconen; andere ingrediënten zijn bijvoorbeeld schuimmiddelen, stoffen gemaakt van petroleum, kleurstoffen en oplosmiddelen. Probeer in plaats daarvan de natuurlijke en biologische cosmetica, waarbij er geen risico is dat u een valse indruk van verbetering op uw huid zult toepassen.

Onze natuurlijke en biologische cosmetica is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, plant- of kruidenextracten en andere natuurlijke componenten. Natuurlijke cosmetica worden gemaakt zonder gebruik van synthetische parfums, kleurstoffen, siliconen en petroleumderivaten zoals parabels, minerale oliën of paraffine. Houd er tenslotte rekening mee dat onze huid het grootste orgaan van ons lichaam is, dus we moeten ervoor zorgen.

En om zeker te zijn, gebruikt u de natuurlijke of organische cosmetica-look voor certificaten. Onze cosmetica worden aangeduid als CPK-natuurlijk en CPK-organisch.

https://www.annabishemp.com/product-category/natural-organic/